Project bronbemaling

Meten van water volumes, gebruiksduur van de installatie en positie van de installatie.

Beschrijving

Bij bronbemaling worden tijdelijk pompen geplaatst om grondwater weg te pompen, bijvoorbeeld bij bouwprojecten. Bronbemalingspompen werken vaak autonoom zonder dat er medewerkers bij hoeven te zijn. Met het toepassen van de ThingsWay is het mogelijk continu op afstand in de gaten te houden of de pomp draait en daadwerkelijk ook water pompt. Tevens geeft de ThingsWay realtime de lokatie door, waardoor de logistiek veel eenvoudiger wordt en direct inzichtelijk wat er op voorraad is en op lokatie staat. Er zijn ook grenzen in te stellen voor het sturen van berichten, bijvoorbeeld het aantal draaiuren in verband met onderhoud.

  • Altijd online
  • Verbruik snel inzichtelijk

  • Signalering draaiuren voor onderhoud

  • Waterdichte behuizing

  • Dashboard voor visualisatie

0%
Kostenbesparing
0
Aantal installaties
0
Investering per installatie (Euro)

Wat de klant zegt

Door ThingsWay te gaan toepassen konden wij met een lage investering snel aan de slag. Al snel bleken er meer voordelen te halen zijn dan wij dachten. De ROI is erg gunstig met de ThingsWay.

Edwin, Management

Wat een mooi systeem en direct al een onverwachte meevaller. Bij een installatie was de slang losgelaten en kregen wij automatisch een seintje dat er een monteur heen moest. Normaal  kan dat dagen duren zonder dat wij het in de gaten hebben.

Ada, Onderhoud